diner45_restaurang_sunne
LEDIGA JOBB RÄTTVIK

Restaurangchef

Vi söker en arbetande restaurangchef och du blir en nyckelspelare i vår uppställning. Som restaurangchef ska du kunna alla delar i produktionen och kunna hoppa in på alla arbetsplatser vid behov. Du har totalansvar som omfattar bl a. att följa budget och riktlinjer. Du ser till att alla arbetsrutiner följs och arbetar med att utveckla arbetet med dessa. Du har ögon för detaljer såväl som helhetssyn och ser till att restaurangen alltid är tip-top, organiserad och välkomnande. Du hanterar schema och bemanning samt arbetsleder och coachar servis och bar-personal. Du hanterar beställningar, bokningar och event. Du arbetar tätt med ledningen och rapporterar löpande. Du arbetar både dag, kväll och helg beroende på när våra toppar är och naturligtvis är en av dina främsta uppgifter att inspirera och utveckla hela personalgruppen. Du vill utvecklas och växa med konceptet.

Kravprofil
Du är noggrann, drivs av att lyckas och vill arbeta med ett spännande koncept med stor utvecklingspotential. Du har körkort och tillgång till bil. Du är minst 25 år gammal och behöver minst ha 5 års erfarenhet från restaurang och erfarenhet av ledarskap, beställning, budget och personalansvar. Du skall vara bekväm med både engelska och svenska språket. Tjänsten börjar 10 april. Möjlighet till resultatbaserad lön.

Hur söker jag?
Sänd ditt personliga brev och cv till info(snabela)diner45.se. Skriv: ” Restaurangchef Rättvik” i ämnesrutan.
Vi vill ha din ansökan snarast men senast sista januari.

 

Kökschef

Vi söker en arbetande kökschef och du blir en nyckelspelare i vår uppställning. Som kökschef ska du kunna alla delar i produktionen och kunna hoppa in på alla arbetsplatser vid behov. Du har totalansvar för restaurangköket och produktionen i vårt preppkök. Du ser till att alla arbetsrutiner i köket följs och arbetar med att utveckla arbetet med dessa. Du har ögon för detaljer såväl som helhetssyn och ser till att kök alltid är tip-top. Du hanterar bemanning i köken samt arbetsleder och coachar din personal. Du har övergripande ansvar för hela restaurangen när restaurangchefen inte är på plats. Du hanterar beställningar samt lager och har ett genomgående ekonomiskt tänk. Du arbetar tätt med ledningen. Du arbetar både dag, kväll, helg beroende på när våra toppar infaller och naturligtvis är en av dina främsta uppgifter att inspirera och utveckla kökspersonalen.

Kravprofil
Du är noggrann, drivs av att lyckas och vill arbeta med ett spännande koncept med stor utvecklingspotential. Du har körkort och tillgång till bil. Du är minst 25 år gammal och behöver minst ha 5 års erfarenhet från restaurang och erfarenhet av ledarskap, beställning, budget och personalansvar. Tjänsten börjar 10 april.

Ansökan
Sänd ditt personliga brev och cv till info(snabela)diner45.se. Skriv: ” Kökschef Rättvik” i ämnesrutan.
Vi vill ha din ansökan snarast men senast sista januari.

 

Kökspersonal och serveringspersonal

Vill du arbeta med ett roligt och framgångsrikt restaurangkoncept? Amerikansk 50-tals Diner med god hemlagad mat gjorda på äkta råvaror. Snart öppnar vi Diner 45 i Rättvik och söker både fast personal, extrapersonal och sommarjobbare inom kök, servering och disk. Gillar du fart och fläkt, är stresstålig, serviceinriktad och noggrann? Då kanske du är den vi söker. Sänd oss ett mail och berätta lite om dig själv. Bifoga foto. Tidigare erfarenhet från restaurang är meriterande.

Ansökan
Sänd ditt personliga brev och cv till info(snabela)diner45.se. Skriv: ” Jobbansökan Rättvik” i ämnesrutan.
Vi vill ha din ansökan snarast men senast sista januari.

Vi har kollektivavtal.

 

SUNNE

Kökspersonal och serveringspersonal

Vill du arbeta med ett roligt och framgångsrikt restaurangkoncept? Amerikansk 50-tals Diner med god hemlagad mat gjorda på äkta råvaror. Vi söker extrapersonal och sommarjobbare inom kök, servering och disk. Gillar du fart och fläkt, är stresstålig, serviceinriktad och noggrann? Då kanske du är den vi söker. Sänd oss ett mail och berätta lite om dig själv. Bifoga foto. Tidigare erfarenhet från restaurang är meriterande.

Ansökan:

Maila till info(snabela)diner45.se, märk mailet ”Jobbansökan Sunne”. Vi vill ha din ansökan snarast men senast sista januari.

Vi har kollektivavtal.

Share

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>