LEDIGA JOBB 

 

RÄTTVIK: Sommarjobb i kök, servering och disk/Extrapersonal

Vi söker serveringspersonal med eller utan erfarenhet gärna över 16 år som vill jobba hela sommaren från mitten juni till mitten augusti. Gärna manliga sökande. Du ska klara högt tempo och gilla att möta människor. Vi söker även extrapersonal helger och kvällar till köket. Köksvana meriterande men inte ett krav då utbildning kan ske på plats.

Ansökan: Ansökningar skickas via mail till rattvik@diner45.se. En kort beskrivning av dig och dina kontaktuppgifter räcker. Bifoga gärna foto. Sista ansökningsdag 20/3. Märk ansökan ”Sommarjobb” eller ”Extrajobb”

Vi har kollektivavtal.

 

SUNNE: Sommarjobb i kök, servering och disk/Extrapersonal

Vi söker serverings. och kökspersonal med eller utan erfarenhet gärna över 16 år som vill jobba hela sommaren från mitten juni till mitten augusti. Köksvana meriterande men inte ett krav då utbildning kan ske på plats.

Ansökan: Ansökningar skickas via mail till info@diner45.se. En kort beskrivning av dig och dina kontaktuppgifter räcker. Bifoga gärna foto. Sista ansökningsdag 20/3. Märk ansökan ”Sommarjobb”

Vi har kollektivavtal.


Mattias är en av fler unga killar som kommit till oss utan restaurangerfarenhet men med fart i fötterna, stresstålighet, viljan att lära samt ett glatt humör har det gett honom en viktig roll i köket.